Csatlakozz és légy tagja egy új, izgalmas közösségnek! Építsd velünk a multiverzumot!

Felfedezés és szórakozás

Harmincnál is több, általunk kreált univerzum vár arra, hogy felfedezd őket. Ezek közül hamarosan elérhető lesz az első hét univerzum. De mit is jelent ez számodra? Elérhetsz majd az univerzumokban játszódó regényeket, novellákat és egyéb történeteket, szórakozhatsz kártya-, társas- és szerepjátékokkal, az illusztrációk, világleírások, kvízjátékok segítségével pedig elmerülhetsz az univerzumaink hangulatában. Ha ennél is tovább mennél, akkor légy az alkotói közösségünk tagja. Alkothatsz, támogatást nyújthatsz az alkotóknak és szerkesztheted a kapcsolódó tartalmakat.

Közösség és közös nyelv

Mi is tudjuk, hogy az igazi élmény az, amit meg tudsz osztani másokkal. Oldalainkon nem csak erre lesz lehetőséged, hanem arra is, hogy használd a kreativitásodat, a képzeletedet és alkoss, ezzel bővítve az univerzumokat. Találni fogsz társakat, akikkel a téged érdeklő tartalmakról, gondolatokról beszélgethetsz, vagy éppen baráti-családi beszélgetéseid témája lehet mindaz, ami a Sygnum Code Multiverzumában együtt életre keltünk. Ez az igazi célunk. Hisszük, hogy a fikciós műfaj egy olyan közös nyelv, amit mindenki ért.

Csatlakozási lehetőségek a Sygnum Code multiverzumban

Multiverzum-polgár

regisztrált tag

A Sygnum Code multiverzum polgáraként az ingyenes regisztrációt követően minden elérhető lesz számodra. A portálon hozzáférsz az összes tartalomhoz, szavazhatsz és részt vehetsz a nyereményjátékokban. Örömmel látunk a zárt körű rendezvényeken és a kedvezményes vásárlások mellett egyedi kiegészítőkkel és ajándékokkal leszel gazdagabb hónapról-hónapra. Kérdezhetsz, véleményezhetsz és várjuk az ötleteidet is. Hívd meg a barátaidat, és találjátok meg a kedvenc univerzumotokat és a közös fikciós nyelvet. Nézz szét a csatlakozás többi formája között is és találj sok szórakozást, élményt és hasznos információt a Sygnum Code multiverzumban.

Multiverzum-szenátor

közösségi vezető

Úgy érzed hogy olyan közösség áll mögötted, melynek tagjaiért felelősséggel tartozol? Akkor itt az ideje élni a mandátumoddal és foglald el a helyed a multiverzum szenátorai között. Legyen bármilyen összetételű is a közösséged, tőlünk megkapod azt a támogatást és exkluzivitást, amitől minden közösségi időtöltés még tartalmasabb és szórakoztatóbb lesz. Klubok, baráti körök, internetes csoportok, iskolák és intézmények fejlődhetnek a segítségeddel.  Oszd meg közösséged híreit és gondolatait a multiverzum rovataiban is, hogy polgáraink hozzád találhassanak. Gyere el és foglald el kiemelt helyedet a rendezvényeinken is.

Multiverzum-szóvivő

tartalomszerkesztő

Ha úgy érzed, hogy szeretsz és magabiztosan tudsz kommunikálni, akkor a szóvivői székeink egyike csak rád vár. A multiverzumok bármelyikébe is szerettél bele, bármely világelem inspirál, megírhatod gondolataidat a portál rovataiban vagy a közösségi felületeinken, és személyesen is elmondhatod a véleményedet a Világok Arca videómagazinunkban, ahogyan a rendezvényeinken is szerepet vállalhatsz. Létrehozhatsz szavazásokat, kvízjátékokat és megismerheted, véleményezheted a fejlesztés alatt álló anyagainkat. Együtt lélegezhetsz az alkotókkal és minden segítséget megadunk, hogy sikeres legyél.

Multiverzum-kurátor

asszisztens

Az igazi munka és az igazi történelem a színfalak mögött zajlik, ezt a multiverzum kurátoraként is megtapasztalhatod. Az alkotók, írók és fejlesztők munkáját ugyanúgy tudod támogatni és segíteni, mint a Sygnum Code mellett felsorakozó közösségek és szerkesztők mindennapjait. Az általad felkarolt ügyeket rád bízzuk és velünk együtt építheted a multiverzumot. Várunk a megbeszéléseken, máskor pedig élőben izgulhatod végig velünk a videófelvételeket, szervezője, alakítója leszel a rendezvényeinknek, azaz mindennek, ami a Sygnum Code közösségének élete és értéke.

Multiverzum-alkotó

író, grafikus, fejlesztő

A Sygnum Code multiverzuma hatalmas és sokszínű, alkotóként biztosan megtalálod benne a magad vízióját és a magad üzeneteit. Íróként megírhatod azokat a történeteket, melyeket a multiverzum ébresztett benned. Grafikusként keltsd életre a jeleneteket, a szereplőket és a helyszíneket. Komponálj zenét, forgass videót, vagy fejezd ki bárhogy azt a fikciós közös nyelvet, amit mindannyian beszélünk, a lényeg, hogy alkoss, hogy lenyűgözd a közösséget. Fejlesztőként játékok és alkalmazások létrehozásában közreműködhetsz. Válaszd bármelyik utat, tőlünk és a közösségtől megkapsz minden útravalót, amire csak szükséged lehet. 

Multiverzum-mecénás

támogató, pártfogó

Ha magával ragadott a kezdeményezésünk, akkor légy a multiverzum mecénása. Az adományozott összeget arra a célra fordítjuk, amire szánod. Legyen az egy alkotó munkája, egy termék vagy tartalom fejlesztése vagy a közösségi élet és a rendezvények lebonyolítása, hálasan köszönjük. Kérésedre a Sygnum Code közössségével megosztjuk szponzorációdat és motivációdat, valamint szívesen látunk azokon a vezetői összejöveteleken, ahol beszámolunk neked az eredményeinkről.


Az oldal üzemeltetője:
Sygnum Code Creative Studio Zrt.
2013 Pomáz, Kadarka utca 1.
Adószám: 27734687-2-13

Iroda:
Sygnum Code Factory
2013 Pomáz, Céhmester út 20.

Kövess minket!