Skip to main content
hello , ez itt a béta-teszt fázis

Nadselrina

  • Epizód ###: 000
  • Lektorálás: Létrehozva

Tízváros szigeteinek egyike, a selrin népek egykori otthona.

Hajdanán vadakkal teli erdőivel, gazdagon termő gyümölcsöseivel, zöldségeskertjeivel, áthatolhatatlan dzsungeleivel és büszke hegyeivel lenyűgöző sziget volt. A népek nyolc királysága elszigetelten élte fajukra jellemző életmódját. Az istenháborúk során az ártó istenek azonban  befolyásuk alá vonták Nadselrina királyait; rávették őket, hogy arra használják erőforrásaikat, hogy hadba vonuljanak más szigetek ellen.

A háború végére Nadselrina visszafordíthatatlan károkat szenvedett. Erdeinek fái elsorvadtak, állatvilága elkorcsosult, a sziget démoni erők lakhelyévé vált. Az ott rekedt növényeket és állatokat démonsár itatta át, ezáltal egy ellenséges és gyilkos faunát teremtve. A vidék egyedüli túlélői a zöld színű levélrigók, akiknek bársonyos hangú füttye a selrinek búcsúdalát idézi.

Az ártó istenek mágiájának hatására a sziget számos pontján nyíltak (és nyílnak még ma is) átjárók Szilánkvilág legsötétebb démonikus helyeire. Az átjárókon keresztül gonosz és kegyetlen teremtmények nyernek belépést Nadselrinába, emiatt a szigetet sokan démoni szigetnek is nevezik. Az itt kialakult körülmények miatt a selrinek nem telepedhettek le, így öt különböző sziget erdőségeiben találtak új otthonra. 

Szilánkvilág, sygnumpedia, helyszín

  • Készítés ideje:
  • Találatok: 38