Skip to main content
hello , ez itt a béta-teszt fázis

Sicardia

  • Epizód ###: 000
  • Lektorálás: Létrehozva

Tízváros szigeteinek egyike. 

Sicardiát leggyakrabban a szenvedélyek szigetének hívják. Sokak szerint olyan, mint egy tüzes kohó. Királyságokon belül és a királyságok között is folyamatos az intrika és a klánháború. Néhány eset kivételével valódi háború sosem tört ki, de a klánok mögé bújva nap mint nap magas rendű politikai érdekek ütköznek meg.

A sziget lakossága eredetileg csak monokokból állt, de befogadták az összes anglur menekültet az elsüllyedt Lenglúriáról, illetve még két selrin királyság népét is. A selrinek beolvadtak a sicardiai őslakosok közé és elfogadták a Homokherceg uralmát. A Homokhercegség így most összesen tíz népcsoportból áll: nyolcat az őslakos monokok, kettőt pedig a befogadott selrinek alkotnak.

A selrinekkel ellentétben az anglurok nem törődtek bele az asszimilációba, ezért autonóm területeket harcoltak ki maguknak. Saját területeiken saját hercegséget alapítottak, melyet Szárnyashercegségnek neveztek. Tízváros intézményeinek vezetői között a legjobb kapcsolatokkal és elismertséggel a hercegséget képviselő Szárnyasherceg rendelkezik.

 

Szilánkvilág, sygnumpedia, helyszín

  • Készítés ideje:
  • Találatok: 52