Skip to main content
hello , ez itt a béta-teszt fázis

Virgo Társaság

  • Epizód ###: 000
  • Lektorálás: Létrehozva

Űrkutatással és űrtechnológia-fejlesztéssel foglalkozó híres nagyvállalat.

Kezdetben űrből származó nyersanyagokat bányásztak és dolgoztak fel, amiket aztán űrlaboratóriumokban kész modulokká alakítottak át. Üzleti sikereik révén kiváló politikai és egyházi kapcsolatokat építettek ki. Mottója: "Miénk a megismerés". 

A Virgo Társaságról számtalan hír és összesküvés-elmélet kering. Az egyik legnépszerűbb, hogy az időtaxi-elv gyakorlatba ültetője a Virgo Társaság alapítója, Daniel Branson volt, aki nem akarta átadni a technológia feletti ellenőrzést a kormánynak, ezért titkosszolgálati úton végeztek vele. Öccse és kutatótársa, Jonas Branson együttműködőbbnek bizonyult. Ez még azokban az időkben történt, amikor Amerika kormánya alkotmánymódosítás útján alakította át az egykori vállalatokat: törvény írta elő, hogy a társaságok – tevékenységük típusától függően – térítésmentesen 10-60% közötti tulajdonrészt kötelesek átruházni az államra, és vállalniuk kell, hogy a mindenkori kormány minimum egy felügyelőbizottsági tagot delegáljon vezetőtestületükbe. Ezáltal az államnak adók nélkül is bevétele keletkezett a jól működő társaságok eredményeiből, és többé sem üzleti, sem pénzügyi, sem tudományos titkok nem lehettek előtte.

Másik népszerű elmélet a társaságról, hogy ők állnak a Temporális Egyház mögött is, vagy éppen fordítva, mivel a Temporális Egyház vezetője mindig ugyanaz a személy, mint a Virgo Társaságé. Úgy tartják, a temporalisták befolyása még a nemzetbiztonságra is kiterjed. 

Időtaxi, sygnumpedia, gazdaság

  • Készítés ideje:
  • Találatok: 182