Skip to main content
hello , ez itt a béta-teszt fázis
Roboego univerzum

Tervezd meg önmagad!

HANGULAT


A CUNARION EGY KÜLÖNÖS BOLYGÓ,
AHOL ÉRZŐ ROBOTOK AZ URALKODÓ FAJ.

A LEGHATALMASABB EGÓK,
A SZUPEREGÓK URALMA ALATT KÜZDENEK.

A JOBB ALKATRÉSZEKÉRT.

ÉS HAJTJA ŐKET A VÁGY,
HOGY MEGISMERJÉK A VILÁG TITKAIT.

EZ A ROBOEGO ÉRTELME.

JELLEMZŐK


Emberek nélküli robottársadalom
Kalandos science-fiction-hangulat

Gépek, harmonikus ipar és roboegók
Személyiségmátrix, szuperegók

Jól szervezett roboállam
Jól szervezett roboalvilág
Villámgyors törvénykezés

Korlátlan egyéni lehetőségek
Kíváncsi, gyermeki robolélek

Ősi titkok, felfedezetlen eredet
Kristályősök és szanalit

RÖVIDEN A Roboego UNIVERZUMRÓL


Te mire lennél képes egy robot lehetőségeivel? Emberfeletti képességekkel és eszközökkel, irányított és programozott gépek tucatjával? Tudásod és alkatrészeid pótolhatóak, de személyiséged és tapasztalataid mátrixa egyedivé tesz, megkülönböztet a programozott gépektől.

Az érző robotok lelkét egy szanalittal átitatott kristály, úgynevezett egokristály adja, amelynek pusztulása jelenti számukra a véget, az örök sötétséget.

Cunerion bolygója számos korszakot élt át. Roboego-társadalma évezredeken át optimalizált békében élt, a „tévedés napja” azonban mindent megváltoztatott. Nisi-ego a létezés és a halál kérdései után kutatva, társait csapdába ejtve tanulmányozni kezdte az egokristályokat. Módszerei nyilvánosságra kerültek, és ez kettéosztotta az ókori robottársadalmat.

A végeredmény hétezer cunerioni éven át tartó háború volt. A harcoló felek utánpótlása újabb és újabb erőforrásokat igényelt, ami csillagrendszerek meghódításához vezetett, s megszülettek az első szuperegók, akik a társadalmi csoportok élére álltak.

A megegyezést követően két társadalmi erő alakította a robotok történelmét: a szabályozásban és rendszerteremtésben jeleskedő „gondozók”, valamint a kiskapuk keresésében és a kutatásban élvezetet találó „önállók”. A gondozók végül teljesen felülkerekedtek, s megalakították az arutiszi társadalmat, míg az önállók sajátságos alvilágot szerveztek.

Tervezd meg önmagad, és szerezz magadnak elismerést, gyűjts tapasztalatokat, hogy kielégíthesd az egódból fakadó, égető késztetést!

A késztetést, hogy választ kapj a kérdésekre: kik azok az ősök? Tényleg létezik-e biológiai élet a galaxisban? Milyen titkokat rejt a bolygó múltja?

A késztetést, hogy fejleszd az eszközeidet és feljebb kapaszkodj a robottársadalom ranglétráján.

A késztetést, ami maga a roboego.

Engedd át magad az érzésnek, amit a roboego soft sci-fi univerzuma nyújt!

EPIZÓD BÖNGÉSZŐ

EPIZÓD BÖNGÉSZŐ