Skip to main content
hello , ez itt a béta-teszt fázis
Szilánkvilág univerzum

Harcolj az Ártó Istenek ellen!

HANGULAT


SZILÁNKOK - AZ ÚSZÓ SZIGETEK -
AZ ÉGBBŐL HULLOTTAK ALÁ
BEHÁLÓZVA A NAGY ÓCEÁNT
ÉS MAGUKKAL HOZTÁK ISTENEIKET.

AZ ÁRTÓ ISTENEK KÍNOZNI KEZDTÉK
ÉS ELNYOMTÁK AZ EMBEREKET,
HOGY LÉLEKGYÖNGYHÖZ, MARNEPOTHOZ JUSSANAK.

DE A NÉPEK KIVÍVTÁK SZABADSÁGUKAT
A BÉKÉS ISTENEK ÉS AZ ISTENI VÉRVONAL SEGÍTSÉGÉVEL.

EZ A NEPOTOK, A HŐSÖK ÉS FÉLISTENEK KORA.

ŐK HARCOLNAK AZ ÁRTÓ ISTENEK ELLEN,
AKIK NEM MENEKÜLTEK MESSZIRE:
TITOKBAN ERŐT GYŰJTENEK ÉS
PORTYÁZNAK A HALANDÓK VILÁGÁBAN.

JELLEMZŐK


Hősies fantasy világ
Izgalmas kalandok, csodák és sorsok

Istenek, mítikus teremtmények
Félistenek, emberek és szigethercegek

Égből érkezett szigetvilágok
Tíz sziget tízvárosi szövetsége
Élő varázslatok és elátkozott helyek

Titkos rendek és árulók
Egyházak, papok és égi küldöttek

Érdekes fajok és népek
Különleges történetek és helyszínek 

Számtalan újdonság és szórakoztató hangulat

RÖVIDEN A Szilánkvilág UNIVERZUMRÓL


Nepotnak hívják őket. Ereikben isteni vér folyik, de nem félistenek, noha nem is egyszerű halandók. Adottságaik, képességeik és elszántságuk emberfeletti, a Sors és Végzet párosa pedig gondoskodik róla, hogy próbára tegye elhivatottságukat az ártó istenek elleni harcban.

Egy olyan világban, ahol az istenek az emberi szenvedés és a társadalmi viszályok haszonélvezői, sohasem lesznek tétlen szemlélői az eseményeknek. Démonok és mágikus teremtmények, elátkozott helyek és megrontott vidékek, ártó istenek és szekták fenyegetik az emberi civilizációt, de a legnagyobb veszélyt a népek között szított ellentét jelenti. Ahol pedig viszály és szenvedés van, ott előbb-utóbb lélekgyöngy születik, ami az isteni erő legtisztább forrása. Megszerzéséért azonnal istenek és követőik sokasága sorakozik fel.

Tízváros hosszú harcot vívott az ártó istenek és az istenkirályok uralma ellen, míg elnyerte szabadságát. A győzelemért hatalmas árat fizettek. A királyságok tíz szigetéből mindössze hat maradt lakható. A békés istenek, akik mindvégig a halandók mellett álltak, az újjáépítésben is hálás követőik mellett álltak.

Shardeanos mindennapjaiban a mágia természete is különleges. Megnyilvánulásaira az élő varázslat kifejezés igen találó. A létrehozott varázslat a legtisztább mágikus teremtmény. Megkeresheti célpontját, s végrehajtja a rábízott feladatot, s ha szükséges visszatér gazdájához és tájékoztatja őt. Máskor fáradhatatlanul köröz védence körül, hogy megvédje a fenyegető varázslatoktól.

Gyere és taposd az Istenek városának kockaköveit, a Süvöltő szelek sivatagának homokját, az Óriások vízesése vájta folyómedrek kavicsát… vagy hajózz messzebbre a démonok szigetére, éld túl káoszlények bűzös lehelletét, s vigyázz, hogy az élőholtak világa meg ne kaparintsa lelked. Álmodj az elsüllyedt sziget lidérceiről és élvezd a világi örömöket, amiért fizethetsz arannyal, vérrel vagy hűséggel.

Kerüld el vagy keresd az istenek lábnyomát.

Isten hozott Shardeanos-ban, a Szilánkvilág erőteljes hősi fantasy univerzumában.